Astrologische nieuwsbrief

 Afbeeldingsresultaat voor astrologie afbeeldingen

 

Maandelijks ontvang je als abonnee een uitgebreide astrologische nieuwsbrief van 8 pgs. Elke maand worden astrologische thema's belicht en verbonden met maatschappelijke ontwikkelingen, persoonlijke groei en spiritualiteit.
In de jaren 2024 - 2026 staat de intrede van de drie buitenplaneten Uranus, Neptunus en Pluto in nieuwe tekens centraal, evenals de impact van de Saturnus-Neptunus conjunctie in 2025. Het zal een kanteling van de tijdgeest te zien geven. Nieuwe ontwikkelingen en versnellingen treden op op allerlei gebieden, van geo-politiek en militair tot wetenschappelijk en sociaal-economisch.
Regelmatig wordt een horoscoop van een persoon of een land besproken. Persoonlijke groei is een terugkerend onderwerp en vormt de rode draad (relaties, informatiemaatschappij, geweld, intimiteit, je innerlijke ontwikkelingsweg). De nieuwsbrief is bedoeld voor een breed publiek: voor geïnteresseerde astrologische leken, maar ook voor astrologiestudenten en astrologen.

 

Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief. Het abonnement gaat in per 1 januari (€ 30,- per jaar), of per 1 juli (€ 45,- voor 1,5 jaar), maar tussentijds instromen is ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een nieuwsbrief ter kennismaking aan.
 
Neem contact op

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven