Astrologische nieuwsbrief

 Afbeeldingsresultaat voor astrologie afbeeldingen

 

 Maandelijks ontvang je als abonnee een uitgebreide astrologische nieuwsbrief van 8 pgs. In de nieuwsbrief worden astrologische onderwerpen uitgediept en actuele thema's astrologisch belicht. Ook wordt de wereldeconomie gevolgd, zoals die zich ontwikkelt in deze coronatijd, die ontstond parallel aan grote planetaire botsingen tussen Jupiter, Saturnus, Uranus en Pluto in 2020-2021. Onderschat niet de impact hiervan op zowel persoonlijk als op collectief gebied. De planeetstanden van 2020 en 2021 zullen decennia lang doorwerken. Zowel de conservatieve- als de progressieve krachten versterken zich in deze jaren waardoor de polarisatie stijgt. Vanuit angst voor de toekomst kun je kiezen voor instandhouding van rigide structuren en behoud van zekerheid (laag niveau van Saturnus-Pluto in 2020 en Saturnus -Uranus in 2021). Vanuit een bewuster niveau kies je voor de creatieve destructie van het oude om ruimte te maken voor structurele vernieuwingen. Regelmatig wordt een horoscoop van een persoon of een land besproken. Persoonlijke groei is een terugkerend onderwerp en vormt de rode draad (relaties, informatiemaatschappij, geweld, intimiteit, je innerlijke ontwikkelingsweg). De nieuwsbrief is bedoeld voor een breed publiek: geïnteresseerde astrologische leken, maar ook voor astrologiestudenten en astrologen.

 

In de Stier-nieuwsbrief van mei 2021 werd de horoscoop van Gerrit Zalm besproken (o.a. Zon, Venus en Jupiter in Stier), zeer geschikt voor een oud-minister van Financiën en bankier. Dat hij in 2021 plotseling verdacht wordt van het onvoldoende bestrijden van wiswassen als baas van ABN-AMRO is treffend, omdat de Zon van Zalm in 2021 en 2022 geraakt wordt door Uranus, de planeet van verrassingen, plotselinge veranderingen en onthullingen. Zalm heeft naast sterke, positieve financiële planeetstanden ook risico's in zijn horoscoop staan op financieel gebied. Het is dus niet verwonderlijk dat hij enerzijds een zeer geprezen minister van Financiën is en anderzijds periodiek verzeild raakt in financiële affaires (DSB-bank, ABN-AMRO). De nieuwsbrief van mei 2021 is gratis aan te vragen.
 
Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief. Het abonnement gaat in per 1 januari (€ 25,00 per jaar), of per 1 juli (€ 37,50- voor 1,5 jaar), maar tussentijds instromen is ook mogelijk. Vraag bij interesse vrijblijvend een nieuwsbrief ter kennismaking aan.
 
Neem contact op

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven