Astrologische nieuwsbrief

 Afbeeldingsresultaat voor astrologie afbeeldingen

 

 Maandelijks ontvangen de abonnees een uitgebreide astrologische nieuwsbrief van 8 pagina' s.
De actualiteit wordt in de nieuwsbrief astrologisch belicht. Astrologische thema' s krijgen een plaats. Ook wordt de wereldeconomie gevolgd, zoals die zich ontwikkelt in de huidige unieke overgangstijd waarin we leven na planetaire botsingen van de buitencategorie tussen Saturnus, Uranus en Pluto van 2008 - 2015. Deze krachten zijn zo ingrijpend dat ze nog volop nawerken. Het is alsof een grote 'kosmische steen' in de aardse vijver is gegooid, die hoge golven laat ontstaan. We leven dan ook op de grens van het Watermantijdperk dat steeds meer de structuren van het oude bestel gaat omvormen. In de komende decennia zal dit leiden tot een sterk veranderend maatschappijbeeld. We leven in de barensweëen van een Nieuwe Tijd, die ons door zijn heftigheid verwart en soms het zicht ontneemt. Astrologie is een prachtig kosmisch gereedschap dat helpt het grote panorama te schetsen om zo weer helderheid te krijgen over wat er in deze tijd gebeurt.  Aandacht voor alternatieven voor het huidige beleid op weg naar de vormgeving van de 21e eeuw krijgen een plaats. Regelmatig wordt een horoscoop van een persoon of een land besproken. Persoonlijke groei is een terugkerend onderwerp en vormt de rode draad (relaties, informatiemaatschappij, geweld, intimiteit, je innerlijke ontwikkelingsweg).
De nieuwsbrief is bedoeld voor een breed publiek: geïnteresseerde astrologische leken, maar ook bedoeld voor astrologiestudenten en astrologen.
 
Je kunt je abonneren op deze nieuwsbrief. Het abonnement gaat in per 1 januari (€ 25,00 per jaar), of per 1 juli (€ 37,50- voor 1,5 jaar), maar tussentijds instromen is ook mogelijk. Vraag bij interesse vrijblijvend een nieuwsbrief ter kennismaking aan.
 
Neem contact op

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven