Home

Wat zijn de vragen waar je antwoord op zou willen hebben?

Wat zou je in je leven willen doen, waar het nog steeds niet van is gekomen?

Welke potenties in je willen gewekt worden?

 

De levensweg is vaak grillig en avontuurlijk. Er is een groter plan, waar jij onderdeel van uitmaakt. Je bent met een hele specifieke opdracht op aarde gekomen. Je hebt unieke eigenschappen, maar waarschijnlijk ook schaduwkanten die verhinderen dat je grootheid volledig straalt zoals je dat verlangt.
 
Ik kan een eindje met je meelopen. Om je een stukje van je droom aan te reiken. Om je iets te laten herinneren van wie je ten diepste bent. 

 
Wat heb ik je te bieden?

  • Persoonlijke astrologie: vragen over studie, loopbaan, werk, relatie, ouders, kinderen, vrienden, levens- en zingevingsvragen, zich herhalende patronen.
  • Zakelijke astrologie: Wat is het juiste moment voor samenwerking, fusie, bedrijfsopvolging, buitenlandse expansie of sanering?
  • Talentenspel, een speels en diepgaand traject, dat je levensmissie verheldert.
  • Coaching, een liefdevolle, integere spiegel, die je herinnert aan ie je bent.
  • De Levensschouw, een intensieve tweedaagse individuele maatwerkcoaching waarin je je leven grondig reinigt van belemmeringen en problemen. De ervaring van een deelnemer: 'Niettegenstaande dat ik er met de grootst mogelijke intentie aan openheid ben ingestapt, bleek ik toch een taai stuk graniet te zijn. Han heeft in deze muur vakkundig maar integer en liefdevol, met betrokkenheid als beitel en aandacht als hamer, tikje per tikje barstjes geslagen tot het licht en de liefde konden schijnen op mijn bevrijde hart. De Levensschouw heb ik als een fenomenale zuivering ervaren. Een geestelijke hogedrukreiniger! Zo kan ik het nog het beste omschrijven!' Bruno Bonte, levenspadbegeleider.
  • Een maandelijkse nieuwsbrief vol met actuele astrologische- , maatschappelijke en spirituele onderwerpen
  • Maandelijkse studiedagen astrologie op een donderdag in Etten-Leur.

 

Zelf ben ik in 1974 afgestudeerd als econoom. In mijn studietijd ontdekte ik de astrologie, die de decennia daarna geleidelijk een steeds belangrijker rol ging spelen. Mijn eerdere werkzaamheden: coördinator van een nieuwetijdscentrum, eigenaar van een natuurvoedingswinkel, en docent economie in het middebaar- en hoger onderwijs. De laatste 18 jaar ben ik fulltime actief als astroloog, econoom en talentencoach. Samen met Willem Glaudemans leid ik jaarlijks talentencoaches op. Met mijn partner Rijna Witte geef ik jaarlijks de Zomerschool en sinds vier jaar een Jaartraject met een specifiek thema. In 2016 was dit 'Authenticiteit, een weg naar jezelf'. Mijn levensmissie is mensen in deze grote overgangstijd te ondersteunen hun hart te volgen en hun eigen plaats in het grote geheel in te nemen.

 

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven