Home

 Afbeeldingsresultaat voor astrologie             

 

Wat zijn de vragen waar je antwoord op zou willen hebben?

Wat zou je in je leven willen doen, waar het nog steeds niet van is gekomen?Welke potenties in je willen gewekt worden?

 

De levensweg is vaak grillig en avontuurlijk. Er is een groter plan, waar jij onderdeel van uitmaakt. Je bent met een hele specifieke opdracht op aarde gekomen. Je hebt unieke eigenschappen, maar waarschijnlijk ook schaduwkanten die verhinderen dat je grootheid volledig straalt zoals je dat verlangt.
 
Ik kan een eindje met je meelopen. Om je een stukje van je droom aan te reiken. Om je iets te laten herinneren van wie je ten diepste bent. 

 
Wat heb ik je te bieden?

  • Persoonlijke astrologie: vragen over studie, loopbaan, werk, relatie, ouders, kinderen, vrienden, levens- en zingevingsvragen, zich herhalende patronen.
  • Zakelijke astrologie: Wat is het juiste moment voor samenwerking, fusie, bedrijfsopvolging, buitenlandse expansie of sanering?
  • Talentenspel, een speels en diepgaand traject, dat je levensmissie verheldert.
  • Coaching, een liefdevolle, integere spiegel, die je herinnert aan ie je bent.
  • De Levensschouw, een intensieve tweedaagse individuele maatwerkcoaching waarin je je leven grondig reinigt van belemmeringen en problemen. De ervaring van een deelnemer: 'Niettegenstaande dat ik er met de grootst mogelijke intentie aan openheid ben ingestapt, bleek ik toch een taai stuk graniet te zijn. Han heeft in deze muur vakkundig maar integer en liefdevol, met betrokkenheid als beitel en aandacht als hamer, tikje per tikje barstjes geslagen tot het licht en de liefde konden schijnen op mijn bevrijde hart. De Levensschouw heb ik als een fenomenale zuivering ervaren. Een geestelijke hogedrukreiniger! Zo kan ik het nog het beste omschrijven!' Bruno Bonte, levenspadbegeleider.
  • Een maandelijkse nieuwsbrief vol met actuele astrologische- , maatschappelijke en spirituele onderwerpen op het gebied van persoonlijke groei.
  • Maandelijkse studiedagen astrologie op een donderdag in Breda. Zolang het nodig is door corona, vinden de studiedagen plaats via Zoom.
  • In andere delen van het land geef ik studiedagen en cursussen astrologie op aanvraag en talentenspel in groepsverband. Voorwaarde: minstens 8 deelnemers.

 

Zelf ben ik in 1974 afgestudeerd als econoom. In mijn studietijd ontdekte ik de astrologie, die de decennia daarna geleidelijk een steeds belangrijker rol ging spelen. Mijn eerdere werkzaamheden: coördinator van een nieuwetijdscentrum, eigenaar van een natuurvoedingswinkel en docent economie in het middebaar- en hoger onderwijs. De laatste 23 jaar ben ik fulltime actief als astroloog, econoom en talentencoach. Samen met Willem Glaudemans leid ik jaarlijks talentencoaches op. 

 

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven