Talentenspel

Je speelt het Talentenspel als je op een kruispunt staat in je leven, als je van richting verandert in werk of privé, als verwarrende situaties of zich herhalende patronen verhelderd willen worden en ook als je meer diepgang in je leven wenst.. Het Talentenspel brengt je terug bij je innerlijke samenhang. In 3-5 sessies word je op het spoor van je levensmissie gezet.
 
Je ontdekt welke talenten bij jouw innerlijke koninkrijk horen, welke talenten je inzet voor je eigen groei en welbevinden. Ook zie je welke talenten hun krachten geven aan werk en relaties. Tenslotte, en dat is het meest bijzonder: er zijn talenten die je bewuster gaat inzetten voor het doel waarvoor je gekomen bent. Ieder mens heeft een innerlijke drijfveer om zijn uniekheid te leven. Er is een groter, overkoepelend geheel, het kwantumveld, waarin wij allemaal een hoogst eigen plek innemen en waarin alles en iedereen verbonden is.
 
We stralen het meest als we in onze kracht staan. Daarvoor dienen we onze grootheid toe te laten en te ontwikkelen. Hierbij kan het Talentenspel een bezielende en inzichtgevende rol spelen.
 
Op de twee spelborden ga je het avontuur aan om je eigen koninkrijk te verkennen. Het Talentenspel werkt door in je privé- en beroepsleven. Het geeft kleur aan de wijze waarop jij je plaats in de wereld bepaalt. Het verheldert je zingeving omdat je beseft waarvoor jij gekomen bent en wat je volgende stappen zullen zijn in je leven.

 

Ervaringen van cliënten

Ik heb een mooi, intensief traject gevolgd bij Han van Straaten. Han raakt mij door zijn integriteit, wijsheid en grote kennis van mens, literatuur en astrologie. Het talentenspel gaf mij weer mijn (daad)kracht, levensenergie en creativiteit en het bracht mij bij mijn vermogen mijzelf lief te hebben, mijn hart te openen naar anderen en
grenzen te stellen. De 12 talenten met ieder hun eigen specifieke energie en vermogen roep ik dagelijks op om mij bij te staan, mij te vervullen en heel te laten zijn. Daarnaast is een groot geschenk te weten waarvoor ik hier op aarde ben gekomen.
Catherine Ghering

 

Ik heb Han van Straaten als coach gezocht omdat hij een goede zakelijke component vertegenwoordigt. De combinatie zakelijk en spiritueel heeft mij verrijkt op alle gebieden. Ook het toepassen van het Talentenspel, astrologie en spiritualiteit hebben mij nieuwe inzichten gegeven. Ik zal hem daarvoor ook in de toekomst blijven ontmoeten.

Jon Hamerlinck, Director Sales and Marketing IC3DMedia.

 

 

      Afbeeldingsresultaat voor talentenspel

Contactgegevens

Astro-Econoom
Han van Straaten
Ganzestraat 8
4451 DT Heinkenszand

06-48351400
info@astro-econoom.nl
IBAN NL74 RABO 0144 9466 96

^ Naar boven